Дні України у Сербії

Інформуємо, що з нагоди рiчницi встановлення дипломатичних вiдносин мiж Україною i Республiкою Сербiя у м. Hoвi Сад у перiод 15-19 травня 2017р. вiдбудуться "Днi Украiни у Сербiї".

У рамках цих урочистостей наряду iз культурно-мистецькими заходами будуть органiзованi також заходи економiчного характеру, а саме українсько-сербський бiзнес форум та нацiональна експозицiя нашої країни на Мiжнародному сiльськогосподарському ярмарку у м. Hoвi Сад.

Мiжнародний ярмарок у м. Hoвi Сад є найбiльшим сiльськогосподарським ярмарком на Балканах i проводиться вже у 84-й раз. 3окрема, у 2016р. у ньому взяли участь понад 1500 компанiй з 60-ти країн, а кiлькiсть вiдвiдувачiв сягнула 125 тис. Свої нацiональнi стенди представили такі країни як Голландiя, Австрiя, Угорщина, lспанiя, Туреччина, Китай та багато iнших.

Вiдповiдно до домовленостi, досягнутої мiж ТПП України i ТПП Сербiї та за органiзацiйної пiдтримки Посольства України у Сербiї, Посольства Сербiї в Україні i офiцiйного представника ТПП України у Сербiї, з метою активiзацiї двостороннього спiвробiтництва, передусiм в аграрнiй сферi, у перiод 14 -18 травня п. р, буде органiзовано українську бiзнес-мiсiю до Сербiї, м. Hoвi Сад, де українська бiзнес-делегацiя зможе вiдвiдати Мiжнародний сiльськогосподарський ярмарок, який є не тiльки зручним майданчиком для презентацiї власної продукцiї, але й дiєвим інструментом для пошуку бiзнес-партнерiв, оцiнки реальної ситуацiї на свiтових ринках та налагодження дiлових зв'язкiв.

Пiд час вiдвiдання ярмарку заплановано проведення українсько-сербського бiзнес-форуму i зокрема зустрiчей у форматi В2В, якi будуть органiзованi у рамках Європейської мережi пiдприємництва (EEN), до якої входить також i ТПП України.

Детальна програма бiзнес-мiсії наразi опрацьовується i проходитиме за таким розкладом: 14.05 (недiля) - прибуття української бiзнес-делегацiї до м. Белграда, екскурсiя містом та трансфер до м. Hoвi Сад, 15.05 (понедiлок) - участь у бiзнес-форумi, 16.05 (вівторок) - вiдвiдання ярмарку та участь у церемонiї вiдкриття "Днів України у Сербiї", 17.05 (середа) - вiдвiдання с/г пiдприємств, iндивiдуальнi переговори та культурна програма, 18.05 (четвер) - повернення до м. Белграда та вiдлiт в Укpaїнy (проект програми додається).

Враховуючи вищевикладене, просимо розглянути питання про  участь у згаданих заходах, i у разi зацiкавленостi повiдомити про прийняте рiшення ТПП України та не пiзнiше 20.04.2017року надiслати анкету-заявку на участь (формуляр див. у додатку 1).

ТПП Сербії, як партнер iз сербської сторони бере на себе витрати на оренду примiщень для проведення бiзнес-форуму, рекламу заходу, запрошення сербських учасникiв, органiзацiю кава-брейку та ланчу у день форуму, переклад пiд час офiцiйної частини. Фiнансування iнших витрат, пов'язаних з участю у бiзнес-мiсії (авіа-перелiт, трансфери, розмiщення у готелi, переклад пiд час iндивiдуальних переговорiв у разi потреби, медичне страхування, органiзацiйний внесок, тощо) передбачається за рахунок самих учасникiв.

Завантажити анкету та програму.

Контакти для зворотного зв'язку: тел,/факс 279-44-56, тел. 279-64-06, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; bеа-iеr@uссi.оrg.ua.