УКРАЇНСЬКО-ІТАЛІЙСЬКИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ

За підтримки Посольства України в Італійській республіці, Почесного Консульства України у м.Падуя та Торгово-промислової палати України 20-23 квітня 2017 року у м. Падуя (Італія) відбудеться українсько-італійський бізнес-форум, дні України в Італії (4 days 4 Ukraine) та 18-ий Марафон в м. Падуя.

За даними Держстату України Італія посідати сьоме місце серед країн світу за обсягом зовнішньоторговельного обігу товарами з Україною. За обсягом товарообігу України з країнами Європи, Італія посідає третє місце, поступаючись Німеччині та Польщі. За показником позитивного для України сальдо у двосторонній торгівлі Італія посідає перше місце у Європі. Обсяг українського експорту в Італію перевищує сукупний експорт у Німеччину та Францію.

Основними товарами українського експорту в Італію є чорні метали, зернові культури (кукурудза, пшениця), олія рослинна, каолін та інші глини, добрива, макуха, деревина і вироби з деревини, шкіра і вироби з неї, включаючи одяг зі шкіри, труби, насіння і плоди олійних культур, взуття.

Основними товарами імпорту в Україну є котли машини, механізми, пластмаси, лікарські засоби, електричні машини, вироби з чорних металів, шкури і шкіра, фарби, лаки, парфуми, косметика, вина, вермути, зчитувальна техніка (лазери), контрольно-вимірювальні прилади тощо, транспортні засоби, папір та картон, тканини, взуття, цитрусові, меблі, органічні хімічні сполуки, гума, кава, тютюнова сировина.

Торгово-промислова палата України розробила програму перебування делегації ділових кіл України, а саме: передбачено проведення українсько-італійського бізнес-форуму, В2В переговорів між підприємцями двох країн, відвідання Муніципалітету та Торгово-промислової палати м. Падуя, Капелли Скровеньї, відвідання низки італійських підприємств та у завершенні, у бажаючих українських членів бізнес-делегації є можливість взяти участі у 18-му Марафоні в м. Падуя (детальний проект програми та умови участі у марафоні у додатках).

До участі у заході запрошуються представники українських підприємств/організацій, у т.ч. у якості учасників Марафону. Робоча мова Форуму – англійська.

Додаткова інформація за тел: тел. +38 044 270-57-33