Зустріччю задоволені

Зустрічі у форматі В2В відбулися в Полтаві між підприємцями Полтавщини та представниками бізнес-місії Королівства Бельгії. Візит бельгійської делегації проходив у рамках угоди про співпрацю, що триває між Полтавською областю та провінцією ЕНО. Понад 10 років, як при Полтавській торгово-промисловій палаті діє бюро економічного представництва провінції “ЕНО Девелопман”. Нинішній візит організували спільними зусиллями палати, бюро та керівника міжнародних проектів “ЕНО Девелопман” Каролін Доріньо. Разом з представниками влади вона привітала учасників зустрічі, наголосивши на важливості кооперації в освоєнні нових ринків Європи, обопільновигідних проектах, зміцненні давніх дружніх зв’язків між Полтавщиною та Бельгією.

Одразу 4 бельгійські провінції були представлені у бізнес-місії. Патрік Мейфруа, менеджер компанії з виробництва автомобільної продукції, з Фландрії. Він член одразу двох Торгово-промислових палат Бельгії. “Вже маю діалог з однією українською компанію, – сказав він на зустрічі в Полтаві, – сподіваюся, що на Полтавщині знайду партнера, з яким будемо корисними один-одному…”

Залишилися задоволеними зустріччю і керівники Кременчука. Заступник міського голови Валерій Декусар та директор КТП 1628 Сергій Шиян мали розмову щодо організації утилізації твердих побутових відходів з представником компанії SPAQuE, яка має 25 річний досвід у галузі відновлення територій недіючих промислових зон та сміттєзвалищ.

Бельгійські підприємці також відвідали полтавське сільгосппідприємство "Агроекологія" та мали зустрічі у Полтавській державній аграрній академії.