Семінари з питань навчання та підвищення кваліфікації спеціалістів у сфері здійснення державних закупівель

seminar9 - 12 червня 2015 року у приміщенні Кременчуцького відділення Полтавської ТПП планується проведення чергових семінарів з питань навчання та підвищення кваліфікації спеціалістів у сфері здійснення державних закупівель.

Учасники семінару після закінчення навчання отримують свідоцтво або сертифікат.

Інформація на заняттях буде подаватися з урахуванням змін у законодавстві.

Вартість участі у семінарі з питань навчання для одного слухача становить 1200,00 грн., вартість участі у семінарі з питань підвищення кваліфікації для одного слухача становить 840,00 грн.

Для участі у семінарі необхідно надати заявку за формою, що додається, та надати копії статутних документів факсом за номерами: (0536) 74-16-61, 74-30-27, 74-18-06 або e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Безготівкова оплата за участь у семінарі здійснюється згідно реквізитів на підставі рахунку, який буде наданий за Вашою заявкою.

Завантажити заявку